lördag 3 november 2007

Alla helgons dag

Hejsan alla!

Ja, nu var det länge sedan det kom en rapport från oss. Och vi kan inte ens skylla på något Facebookande. Men kanske på jobb, plugg och sjukdomar.

David har tagit ett par hundra bilder till, men nej, nu får det vara nog med hans bilder här. Fast jag tycker det är väldigt spännande att följa vad han tagit bilder på och fundera på hur han ser på världen! Den som delar det intresset kan titta i galleriet där tre av Davids senaste bildsviter finns i oktobermappen.

Det är mest David som fotar just nu. Men jag tog ett par bilder av Hanna härom morgonen när hon hade dukat upp picnick för några dockor och gosedjur. Rebecka, ser du Rosan?




På barnens förskola däremot är de väldigt duktiga på att fota mycket och sätta upp på väggarna tillsammans med korta berättelser om vad barnen har gjort eller sagt. Härligt att få se! Den här hösten har de tema Vatten. Pedagogerna har byggt en vattenränna av cement på gården, barnen har varit på vattenspaningar och de bubblar, gör is, häller, plaskar och kollar vad som flyter!


I natt kom den första snön, men nu regnar det. Idag hade vi tänkt åka till mormor och morfar, men det är tydligen Hannas tur att vara sjuk nu. Hon har feber. Det går runt, det går runt...Så nu blir jag lite osäker hur vi ska göra. Senare i eftermiddag ska vi i alla fall åka till Skogskyrkogården och titta på alla ljus på gravarna.


Nu ska jag gå och kolla hur det är med barnen. De sitter i soffan och äter godis och kollar på Bolibompa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack for inlagget! Det ar sa kul att fa hanga med lite. Hur mar Hanna nu? Hur gar det med pluggandet Emanuel? Victoria, hur gar det pa jobbet?

Jonas