lördag 27 februari 2010

Hannas kalas

Var det Berit som frågade efter bilder från firandet av Hanna?

Nå, här står din son och steker hamburgare till kompis-kalaset:


Han hade köpt söta Hello Kitty-grejer till dukningen:

Det blev inga bra bilder av Hannas gäster. Lika bra det kanske.
Här syns i alla fall David som kollar vad Hanna får i paketen:

Hon fick många fina presenter!
Hon hade önskat att tårtan skulle föreställa Noas ark:


Man ska inte fundera för mycket på proportionerna här. Fantasin har inga gränser...
Nu ska jag sätta mig framför Mello igen. Och försöka att samtidigt klura lite på hur vi kan få till inredningen i klädkammaren på bästa vis. (Trasiga hyllor och en stång som rasat. Dags att fixa bättre.)

3 kommentarer:

Shie sa...

Looks like a wonderful celebration for Hanna. That is one amazing Noah's ark cake. Did you make it? It looks perfect and delicious :-)

Love and hugs...

Anonym sa...

WOW!!! Äntligen lite bilder fr födelsedagsbarnets stora dag! Ser härligt ut! Så fin Hanna är och så mycket vackert det var ordnat till kalaset. Och, som Shie sa, vilken FIN tårta! Men HUR har ni gjort den? Nästan synd att äta upp den. Och kalaskompisarna........hm, varför skulle det vara lika bra om de inte kom med på bild?!? Hoppas det ordnade sig med klädkammarproblemet också! Så´nt kan sätta myror i huvudet. Stor KRAM fr farmor Berit

Vicem sa...

Shie och Berit: Tack för tårtkomplimangerna! Jag gjorde den med sockerkaka som vanligt. Chokladgrädde och godis på.
Berit: Man vet ju aldrig vad kalaskompisarnas föräldrar tycker om bilder på nätet. Även om jag försöker komma ihåg att inte skriva namn på kompisar till barnen.
Idag har vi varit på Ikea och handlat Antonius-grejer till klädkammaren. Vi ska nog få ordning där också snart. Vi ska byta rum med barnen och har många funderingar och stort kaos hemma just nu. Men det ordnar sig så småningom.
Kram till kommentatorerna och alla andra läsare!