torsdag 2 augusti 2007

Båtutflykt

Jag har väntat på att Emanuel skulle göra nåt inlägg före mig, men han meddelar att han har tagit en paus för att fundera kring innehåll och struktur på bloggen. Så här kommer lite fler bilder från mig.

Den här sommaren har det ju varit "pissväder" (för att citera kära mor). Men förra veckan gjorde vi en av sommarens få båtutflykter. Först stannade vi till vid Tappström (Ekerö) och åt goda mackor som underbara mamma engagerat sig i att baka trots att hon inte kan äta dem själv! Men målet var Skytteholm. Det började regna där, men vi hade tur - ett lusthus vid stranden stod olåst. Perfekt för lunchen! På vägen hem blev det riktigt soligt. Då blev det ett till stopp vid Tappström, så vi fick glass också.



Hanna pekar på lusthuset vi lånade.


Sigrid och David i fören.










Fler bilder från utflykten finns i galleriet (mappen Båtutflykt i juli i år). Har ni inte varit in där på ett tag finns det fler nyheter. Till exempel Utflykt med farfar till Nedre Söderby (om du följer länken, klicka på Torpet). Där har de försäljning av slöjdhantverk och kakbuffé. Barnen fick välja presenter; de visar dem på sista bilden.


Om galleriet: Ibland har bilderna förklarande titel, ibland är de bara inkastade.

4 kommentarer:

sam sa...

How nice! It looks like the weather was actually pretty nice too!

Anonym sa...

That is really pretty. I went and checked out your family album too. Looks like a sunny day and I love the pics where you are all leaning down to look into the camrea.

Anonym sa...

Vilka härliga bilder av de två söta syskonen! Tack snälla Victoria för att du skriver och berättar om det ni gör och låter oss få ta del av underbara bilder! Det är så roligt att få vara med på håll! Kramar

Anonym sa...

Very fun entry Vic. I was laughing soooo hard when I heard about the "pissväder"! What a fitting description of those not-so-great-summer days :-). The kiddos look so cute and they are growing up fast. It's fun to read your stories.
Love,
Shie-