söndag 25 juli 2010

Nystart?

Emanuel tycker vi ska låta Vicem-bloggen dö...vad tycker ni?

I alla fall...i morse sa Hanna när jag fotade hennes vackra hår att "du kan lägga ut bilden på bloggen!". Så då gör jag väl det.


Ju längre tid det går sen senaste inlägget, desto svårare blir det att veta vad man ska blogga om. Inte för att man inte har något att skriva om, utan tvärtom! Men nu har vi i alla fall gjort ett inlägg. Hurra för att börja om igen! (Imorgon börjar jag jobba...)

8 kommentarer:

Anonym sa...

JÄTTEKUL att se ett nytt inlägg.
Fortsätt med det, för det är så roligt att få ta del av det som händer hos er.
Och det var ett väldigt vackert hår Hanna har!
Kramar från Kerstin

Anonym sa...

Vad fin hon e'

Lat det dar med bloggen ga i vagor. Det ar sa. Vi har heller inte skrivit pa lange. Fast det blir nog mer snart. Bloggen e' kul att ha for egen del ocksa. Tank sa kul att se foton och kommentarer fran ar tillbaks.

j

Anonym sa...

Hej VICEM!!!!! Välkommet med en liten hälsning från er! Det gör inget om det tar lite tid ibland! Ni ska inte låta bloggen dö! Det känns bara barmhärtigt när det inte endast man själv som inte hinner blogga så ofta. Som Jonas skrev, låt det gå i vågor!!!.....förresten, så VACKRA, många små vågor Hanna har i sitt hårsvall! Bra idé Hanna, att visa oss bloggtittare ditt fina hår! Du är bedårande! Kanske det kommer någon liten glimt från Amerikaresan framöver.....?!?! KRAM fr farmor Berit!

mir sa...

Jag håller med föregående bloggföljare. Självklart ska ni fortsätta att blogga om ditten och datten. Det är ju roligt att få följa med i vardagen. Efter att ha bloggat i snart 5 år kan jag ibland känna det som att jag redan har skrivit om allt och att det jag vill skriva om bara blir upprepningar. Fast när jag läser andras bloggar tycker jag aldrig att det blir enformigt eller ensidigt. Det är ju så roligt att få läsa lite om er, något projekt, eller någon tanke som dykt upp. Bilder är alltid välkommet men blogginlägg behöver ju inte vara långa och ambitiösa!

Hanna är så vacker! Tack för att jag fick se hur fin hon är! Kram

Shie sa...

H looks beautiful :-)

I totally agree with you, Vic, that when you don't post for a while, it's really hard to decide what to post.

But please do not shut down your blog. We feel out of the loop as it is and this is one way we can have a few updates about you all.

Which reminds me...our blog has been untended for quite a while as well!!

Anonym sa...

Låt bloggen leva!!! Lägg inte ner den. Den är en succulent. Den lever även när man glömmer bort att vattna den ibland :-)

Säg till Hanna att hon ser ut som en riktig ängel! Vilket änglahår!

Anonym sa...

Jo visst ja, det ver jag som skrev den senaste kommentaren här ovan!

Johanna :-)

Borthy sa...

Jag tycker inte ni ska sluta! jag tycker det är så trevligt att ni har den tillsammans!