tisdag 20 januari 2009

En bön för en man

När USA fick sin nye president satt jag på tåget på väg hem. Det var inte så jag hade tänkt. Planen var att hinna hem åtminstone till installationstalet. Nu känns det lite snopet att jag missade det. Just i detta nu tittar Em på den långsamma färden mot Vita Huset på CNN. Inte lika spännande måste jag säga. :-)
Presidenten är bara en man, men min bön är att denne ende man ändå lyckas göra världen gott.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för de fina bilderna och filmsnuttarna i de två tidigare inläggen! Hade inte läst och sett de förrän precis nyss! Jag blir alltid lika glad när jag får gotta mig med ett par nya inlägg samma dag! Du är så duktig på att skriva Vic! Härligt att få vara nära er fast man är så långt ifrån.

Jag tyckte faktiskt lite synd om den oerhört retoriskt begåvade nye presidenten när han kom av sig under ed-svärandet. Retligt för honom kan jag nog tro. Installationstalet var bra och det är imponerande att man kan fixa ett sådant tal helt utan anteckningar!

Din bön är hela världens bön. Obama har många stora tunga utmaningar att ta sig an nu. Hoppas att hans ledarskap präglas av klarsyn och handlingskraft!

Kram
Jo

Anonym sa...

Jo det var ett bra tal. Men Jo han hade ju "prompters" när han talade.

Obama är ju trots allt en politiker som befinner sig mer i mitten. Så vi får se hur det blir med det hela! Sämre kan det ju inte bli.

Anonym sa...

Ja vilket tal alltsa och vilken inspererande man!

Det ar sant att han hade prompters men han tittade bara tva ganger pa dom. Och nar det galler eden sa var det nog justice Robertson som kom av sig forst och Obama gav Robertson tillfalle att ratta till sig fast han gjorde inte det. Det ar i alla fall det som det pratas om har pa radion.

Idag kommer nog Hillary bli godkannd till att bli secretary of state! Han har valt ett fantastiskt kunnigt och erfaret team. Vi ber och hoppas det basta for honom och hans medarbetare. De ar ju trots allt bara manniskor.

j

Anonym sa...

Nu e' det nog dax...

j

Anonym sa...

en bön för en blog...

Anonym sa...

Sam! So funny! I stand in faith with you for that!

j

Anonym sa...

nej, han behöver mycket förbön.