måndag 23 februari 2009

Nytt hus...för dockorna


Barnen har ett dockskåp, men ibland vill man väl variera sig lite. Hanna inredde i hyllan istället.

Och sedan fotade hon:







4 kommentarer:

Anonym sa...

När jag ser hyllan med leksakerna på så påminns jag om liknande hylla vi hade som avslut på en bänk i vårat kök på Torpvägen.
Där bodde vi när barnen var små. Elin och Daniel hade varsin hylla förutom lådan med leksdaker i, som också fanns i köket.
Men jag påminns också om pappkartongerna som jag själv byggde dockhus av, så man såg allt uppifrån. Det fanns dörrar att öppna och fönster utklippta i karongväggarna, där jag klistrat gardiner osv.
Det hade jag byggt fast jag redan hade ett dockskåp.
Det är ju så roligt att skapa nya hus. Hm, inte bara när man är barn, det är alltid roligt att inreda, göra om, och förnya, tycker jag.
Just i dagarna har vi bytt ut våran urgamla hörnsoffa och satt in en nyare. Hela rummet blev annorlunda.
Snutmoster

Anonym sa...

Some of the pictures look like they came from an IKEA catalog. I like how the doll is passed out on the couch!

Vicem sa...

Snutmoster: Ja, visst är det kul att skapa. Ibland tror jag att det är just skapandet man saknar i perioder när allt känns så stressigt. Man jobbar på med arbetsuppgifter som inte ger något direkt resultat, man tömmer och fyller samma diskmaskin om och om igen...Men så kommer dagarna när man står där med ett färdigt nyhetsbrev som blev riktigt snyggt eller man har målat väggen som man pratat om så länge. Jag hoppas de kommer snart! När vi har fixat "dörröppningen" till köket till exempel. Och soffa, ja. En ny soffa har Em velat ha i flera år nu...
Sam: Hehe, ja, jag tyckte det blev coola bilder. Kul att hon gick så nära motiven.

Anonym sa...

Tänk att få ha ett rosa badrum med rosa badkar, rosa dusch, rosa bidé, rosa handfat och rosa kakel! Åhhh....