torsdag 26 februari 2009

Förlåt och tack!

För ett par år sedan tänkte jag ofta på att att jag borde tänka efter vilka filmer och cd-skivor vi har hemma som är lånade. Jag vet att det finns åtminstone två eller tre! Men jag insåg att det hade fallit i det stora svarta hålet som är min glömska. Dessutom har ju Em i ett par omgångar rensat bort fodralen till både filmer och musik. Ojoj...
När jag läser en av frågorna på Magdalena Ribbings etikettspalt påminns jag om detta. Kan man skicka ut ett "Ursäkta!" och hoppas att det når rätt person(er)?! (Den som vill ha tillbaka någon skiva får ju gärna påppeka det, såklart...!)

Apropå ursäkter rakt ut i luften: Em råkade göra nån knasig manöver i trafiken häromdan. "Förlåt" sa han, och sedan: "Det hörde inte den bilisten..." Näe, men då kan man ju tänka nästa gång någon gör något irriterande i trafiken att "Ojdå, där var nog ett 'förlåt' som jag inte hörde." Så blir man inte lika irriterad, kanske.

SwedenUSA har bloggat om vårt besök hos dem. Vi har väl också några bilder att lägga ut - från dem och från Johanna och Tobias - men jag orkar inte ikväll. Tack alla för trevligt umgänge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har en liten bok som vi skriver vem som har lanat vad. Det ar jatte hjalpsamt. Vilka fina bilder pa barnen. Det dar med tejp pa strumporna varfor??? Det som ar sa kul med att glida omkring hala golv, ju fortare ju battre!

j

Anonym sa...

Vi hade jättekul! Roligt att ni kom.