fredag 13 juni 2008

Fynd

Häromdagen gjorde jag inbjudningskort till Davids kalas. Bläddrade igenom rätt många bilder för att hitta en eller ett par av David att använda. Här är en av bilderna jag stötte på.

Det var i februari som David lekte med en tärning som hamnade under kylen/frysen. Ett av barnens "fe-spön" kom till nytta och till slut fick vi ut tärningen...och lite mer!



Just nu:

Hanna är på femte lektionstillfället på simskolan. Klädsim står på schemat!

David sitter och tittar på Lazy Town.

Och jag ska gå upp och städa barnens rum klart. Hittade en bild därifrån också, men den visar egentligen inte alls verkligheten. Damm, pärlor, PollyPocket-grejer, stenar, små, små pappersbitar, pengar (!), mer stenar, barnsminkgrejer, pärlor igen...och så en massa större saker som inte är i ordning. (Varför älskar våra barn att plocka på sig stenar?! Till exempel ska Rebecka och Alexander tydligen få varsin vacker sten inslagen i paket...hoppas hon glömmer saken...)

På bilden syns en del av "utklädningskläder-kaoset". Häromdagen bestämde jag helt sonika att på sommaren leker man inte med utklädningskläder, så de åker upp på vinden och tas ner igen till hösten. Accepterades utan sura miner.

Hej så länge!

Inga kommentarer: